WELCOME TO ENASYAMSINAR'S BLOG.. GADIS BERKACAMATA ARE HERE... :)

Thursday, 12 September 2013

Machangster!!!

Assalamualaikumm..lame giler aku  x mnjenguk kt blog aku nie,,dh brsawang!!..aku xsempat nk update blog coz busy dgn prsiapan utk smbng bljr..alhamdulillah,,segalanya brjalan dgn lancar..nowww,,everything is done!!.and .i'm officially be an accounting student again..bkan kt dungun dh tp kt machang plk..sblom dtg machang hidup aku huru-hara la skjp coz aku kena cari umh sewa n settle kn sume dokumen2 yg pihak sane nk..huhuhu..bukan senang nk cari umh sewa kt machang coz aku xpenah smpai pn kt sini even mak aku org klntan..at last,, aku jmpe jgk umh sewa yg dekat ngn uitm..mmng dekat sesgt la..dpn uitm je,,law nk g klaz juz jln kaki..pemandangan dari umh tu pn cntik n menarik..suasana kt sini brbeza ngn dungun..kalau kt dungun dlu depan ny ade pantai,,tp kt sini xde n kwasan ny brbukit2..sooo,,law nk g klas trpkse la melakukan aktiviti mndaki bukit..hahahhaha..tp xpe,,tu sume satu cobaan n cabaran untuk brjaye kn..okay la..aku dh xtaw dh nk tulis ape..see u soon..daaaaa
pemandangan dari tingkap bilik..tenang n mendamaikan

me n my roomate a.k.a classmate

Monday, 29 July 2013

Testing..Testing..Testing..

Assalamualaikum..(tetibe rase berdebar plk nk tulis..hahaha) nie adalh first post aku..aku xtaw nk tulis ape..maklum la aku  nie baru jer menceburi bidang nie..tetibe rse nk try la jgk mcm mane kn coz ramai jgk kengkawan aku yg dh haadoo blog..hahahahaha..faktor utama aku bt blog nie sbb nk mngisi mase2 cuti aku nie sblom aku smbng blajar nnti..(cuti dh nk abis dh pn bru terlintas nk bt,,hehe)..aku sbenarny nk krje cuti2 nie tp parents aku mcm xstuju jer aku kerje..aku nk la jgk ade pengalaman brkerje nie n merase duit hasil kerje keras sendiri kn..tp xpe la nk bt mcm mane kn redha jer la..

So,,ape pendapat korng tentang blog aku??..ok x??..hahahaha..tp sblom aku trlupe aku nk ucap mekasih bebnyak2 kt adik aku (wlaupn rmai yg ckp dye kakak aku..hehehe) coz tolong bg tnjuk ajar tuk hias blog nie..hahahaha..law x kerana dye mybe blog aku kosong n hambar plus malap..hahahha..nk harap kn aku mmng x la kn bab hias-mnghias blog nie aku mmng fail..hahahaha..kebetulan dye dh offer nk bt kn so ape lg kn,,serahkn kpd yg pakar la..hahahha..ok la aku dh xtaw nk tulis ape dh..law ade mase aku akn update lg ok..peace!!!

*sorry ayt aku tunggang langgang sikit..dh lame xbt karangan nie..hahahha..
 

Followers